Koop lokaal in de Kinderboekenweek

Ook in de Kinderboekenweek van het coronajaar 2020 kun je prima terecht in de echte (kinder)boekwinkel. Ik weet uit de eerste hand dat de winkels er alles aan doen om te zorgen dat iedereen veilig langs hun kasten kan struinen en in boeken kan bladeren die je kunt vasthouden en ruiken en waar je op ideeën komt die je online nooit zou vinden.

De Nijmeegse kinderboekwinkel heeft extra openingstijden en doet aan winkelen op afspraak. Op beide zaterdagen helpen schrijvers en illustratoren boeken inpakken. Dat doen ze buiten zodat er binnen extra ruimte is voor klanten. Ik moet alleen nog even oefenen 😳.

De Arnhemse kinderboekwinkel heeft ook extra openingstijden en winkelen op afspraak. Daarnaast kun je je boeken door een Arnhemse schrijver of illustrator laten bezorgen.

De kinderboekwinkel in Utrecht heeft ook een slimme truc: daar duurt de Kinderboekenweek gewoon de hele maand zodat niet iedereen tegelijk naar de winkel hoeft.

Wil je toch je boeken online bestellen? Doe het dan via de website van je favoriete kinderboekwinkel of op Libris.nl (dat zijn ook echte winkels).

Vind je dit verhaal wat al te lokaal? Geef dan even door wat jouw winkel extra doet om de Kinderboekenweek veilig te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑